Kérdése van? Hívjon minket! +3613009390

Halloween kiegészítők, dekorációk

Halloween a közelben!

Készülj fel a legfélelmetesebb ünnepre a Mirandum válogatásával! Válassz a különleges halloween-i kiegészítők és dekorációk közül, hogy az otthonod vagy bulid a legelkápráztatóbb legyen ezen az éjszakán!

Dekorációk mindenhol: Pókhálók, melyek szinte életre kelnek, kísérteties függönyök, amelyek minden szelettel rezdülnek, és még sok más.

Minden ami jelmez: Legyél boszorkány, vámpír, zombi vagy akár egy kedves kis tök – nálunk mindenki megtalálja a tökéletes outfitet!

Parti kellékek: Hogy igazán emlékezetessé tedd az ünnepet, válogass poharakból, tányérokból és egyéb tematikus eszközökből!

Tudd meg, milyen újdonságokkal vár rád a Halloween, és fedezd fel a legjobb ajánlatokat a Mirandum weboldalán!


77termék
 

Miért és hogyan ünnepeljük a halloweent?

  1. Miért ünnepeljük a Halloweent? Az ünnep története egészen az ősi keltákig nyúlik vissza, akiknek a Samhain nevű ünnepe volt ezen a napon. Úgy hitték, hogy ezen a napon az elhunytak szellemei visszatérnek, ezért ajándékokkal és ételekkel kínálták őket, hogy elnyerjék jóindulatukat. Évszázadok alatt a kereszténység és más kultúrák befolyása alatt alakult át a modern Halloween ünneppé.

  2. A Halloween otthonunkban: Manapság azonban már nem csak az elhunytak szellemei miatt, hanem a bulik, a jelmezek és a dekorációk miatt is alig várjuk ezt az ünnepet. Az otthonunk díszítése kreatív, vicces, és néha ijesztő kihívás lehet!

  3. Lufikkal az égen: Ki mondta, hogy a lufik csak gyerekeknek valók? Halloweenkor narancssárga, fekete, vagy akár lila lufikkal, boszorkány vagy pók mintákkal tehetjük hangulatossá az otthonunkat. Ne felejtsd el a heliumot, hogy a szobádban lebegő lufikkal igazán kísérteties légkört teremthess!

  4. A falak beszélnek: Ijesztő képekkel és poszterekkel díszíthetjük a falakat. Vámpírok, zombik, vagy akár a híres fekete macskák képeivel garantáltan minden vendéged borzongani fog.

  5. A WC – az ijesztés utolsó menedéke: Sokan megfeledkeznek róla, de a WC is remek hely a dekorálásra! Gondolj rá, milyen vicces lenne egy ijesztő kéznyom a tükörön, vagy egy kis pók az WC-ülőkén?

  6. Pókok mindenhol: A pókok és a Halloween elválaszthatatlanok! Legyenek apróak, nagyok, műanyagból vagy plüssből – a pókok mindenhol jól mutatnak, főleg, ha a vendégeid nem várt helyeken találkoznak velük.

  7. Pókháló a sarkokban: A mesterséges pókhálóval pillanatok alatt kísérteties kinézetűvé tehetjük a szobáinkat. A lényeg, hogy ne hasonlítson túlságosan a valódihoz, mert akkor talán már túl sok időt töltöttél el a dekorálással!

  8. Kreativitás az első: Ne félj egyedi ötletekkel előállni! Ki mondta, hogy nem készíthetsz egy "szellemek által elfoglalt" mini golfpályát a kertedben vagy egy "boszorkány konyháját" a garázsban?

  9. Az öröm a készülődésben van: A Halloween nem csak az ijesztésről szól. Az összejövetel, a kreativitás és a nevetés teszi igazán emlékezetessé. Szóval húzd fel a zoknidat, ragadj ecsetet, ragasztót vagy bármit, amivel dekorálni tudsz, és teremtsd meg a tökéletes Halloween hangulatot!

Vásárolj termékeink közül, és készülj egy igazán vicces és ijesztő Halloweenra! ️????