Kérdése van? Hívjon minket! +3613009390

Farsang, halloween

Fedezze fel a varázslatos világot, ahol álmai jelmezei és kiegészítői valóra válnak. Hagyja szabadjára a képzeletét, és válogasson lenyűgöző farsangi jelmezeink és halloweeni karakterek között, hogy a közelgő ünnepeken mindenkinek elálljon a lélegzete. Öltözzön be szuperhősnek, mesebeli lénynek vagy rémisztő lénynek - nálunk megtalál mindent, amire szüksége van a tökéletes alakításhoz. Készüljön fel a szórakozásra és a varázslatra a Kreatív Kifli kínálatával!

Itt az ideje készülni az év talán legszórakoztatóbb időszakára, amikor is az álarc mögé bújva új személyiségekbe bújhatunk, és megeleveníthetjük a kedvenc karaktereinket. Az ünnepi szezon legnagyobb farsangi és halloween kollekcióját kínáljuk a Mirandum webshopban. Kattintson ide: Mirandum Farsangi és Halloween Kollekció, és lépjen be a varázslatos világunkba, ahol a lehetőségek szinte végtelenek!

Farsangi Kavalkád - Jelmezek minden korosztálynak

Farsangkor nincs korhatár a mókázásra és az öltözködésre. Gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt kínálunk széles választékban jelmezeket a Mirandum-ban. Válogasson a klasszikus szuperhősöktől, mesefiguráktól, középkori hercegekig és hercegnőkig, mindenféle kreatív és vicces ötletre talál nálunk.

Halloween Kísértetiesen Kreatív - Rémisztő Kiegészítők

Halloweenkor az apró részletek teszik teljessé a jelmezét. Nézze meg kínálatunkban a hátborzongatóan jó kiegészítőket, mint például a művér, a kísérteties maszkok, és a gonosz boszorkányok seprűi. Ne felejtse el megnézni lenyűgöző smink készletjeinket is, amelyek segítségével teljesen átformálhatja kinézetét.

Gyerekeknek Szórakozás és Öltözködés - Minőségi Gyermek Jelmezek

Gyermekünk örömmel várja a farsangot és halloweenet? Segítsünk nekik a tökéletes jelmez megtalálásában. Az apróságoknak szóló gyermek jelmezeink a kedvenc mesefiguráikat vagy hőseiket hozzák közelebb hozzájuk. Egyáltalán nem kell aggódnia, a jelmezek kényelmesek és biztonságosak.