Kérdése van? Hívjon minket! +3613009390

Varázsbögre - Hőre színváltós bögre - Team Santa
Varázsbögre - Hőre színváltós bögre - Team Santa
1 990 Ft 
1 691 Ft

Varázsbögre - Hőre színváltós bögre - Team Santa

Fedezd fel ezt a varázslatos hőre színváltós bögrét, amely garantáltan még a leghidegebb téli napokon is mosolyt csal az arcodra! Kezdd a reggelt egy csésze forró kakaóval, és nézd végig, ahogy a bögre varázslatosan átalakul: a tűzpiros szín lassan eltűnik, felfedve a ragyogó fehér alapot és a vidám, piros Télapó mintát, kiegészülve a "TEAM SANTA" felirattal.

Ez a bögre tökéletes ajándék a karácsonyi szezonra, vagy akár egy apró meglepetés magadnak, hogy minden reggel emlékeztessen a szeretet és az ünnepi hangulat melegére. Készülj fel a karácsonyi dalokra és a szeretet ünnepére ezzel a különleges bögrével, amely nemcsak a kedvenc forró italodat tartja melegen, hanem a szívedet is!

Tedd a bögrét a mikuláscsomag részévé, vagy lepd meg vele a családodat egy csodás adventi vasárnap reggelen. Ez a kis karácsonyi csoda garantáltan a kedvenceid közé fog kerülni, és minden évben előveszed majd, hogy beindítsd vele az ünnepi szezont. Ne maradj le a csodáról, csatlakozz Te is a Télapó csapatához minden reggel ezzel a hihetetlen hőre színváltós bögrével.

15
Kezdete: 2023.11.21   Vége: 2023.12.15
Megtakarítás 299 Ft
1 691 Ft
1 990 Ft 
Adatok
Cikkszám:
szinvaltos_team_santa
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!