Kérdése van? Hívjon minket! +3613009390

Karácsonyi családi szett mézeskaláccsal
Karácsonyi családi szett mézeskaláccsal
10 990 Ft

Karácsonyi családi szett mézeskaláccsal

Imádod a mézeskalács illatát? Válaszd ezt a mézeskalács mintás családi szettet. Illatot sajnos nem adhatunk hozzá, de garantáltan különlegesek lesztek benne.

Egyedi, különleges terméket keresel? Már meg is találtad!

Amennyiben plusz egy fő felnőtt méretet szeretne a szetthez rendelni, az alábbi linken megteheti: https://mirandum.hu/Csaladi-szett-1-fo-felnott

Amennyiben plusz egy fő gyerek méretet szeretne a szetthez rendelni, az alábbi linken megteheti: https://mirandum.hu/Csaladi-szett-1-fo-gyerek

Kérjük, hogy a méretválasztás előtt nézze meg a mérettáblázatot (https://mirandum.hu/merettablazat), és ez alapján válasszon! Amennyiben a kézhezvételnél derül ki, hogy a méret ugyan megfelel a mérettáblázatban található paramétereknek, de egyéb ok miatt mégsem megfelelő, úgy ez esetben a termék csere díja bruttó 300 forint/db, és az oda-vissza szállítás költsége a vevőt terheli. 

Azon termékek esetében, amelyek egyedileg készülnek (egyedi nevet, dátumot, feliratot tartalmaznak), a jogszabályok értelmében (lásd Általános szerződési feltételek) cserére nincs lehetőség. Ez esetben új rendelés leadásával újból el tudjuk küldeni a terméket, a rossz méretet nem kell visszaküldeni.

10 990 Ft
Adatok
Márka:
Mirandum
Várható szállítás:
2023.02.09
Cikkszám:
kar_csaladi_mezeskalacs
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!