Kérdése van? Hívjon minket! +3613009390

Karácsonyi családi szett - believe
Karácsonyi családi szett - believe
9 990 Ft

Karácsonyi családi szett - believe

Egyedi, különleges terméket keresel? Már meg is találtad! Családi szett believe felirattal és a felirat felett vicces mikulássapkával. Különleges karácsonyi szettünkben csodás kis család lehettek karácsonykor! A szett kérhető pólóval és bodyval is! Amennyiben 3-nál többen vagytok, úgy tedd a kosárba a +1 fő termékünket! Ehhez a linket itt találod: https://mirandum.hu/Csaladi-szett-1-fo-gyerek

Kérjük, hogy a méretválasztás előtt nézze meg a mérettáblázatot (https://mirandum.hu/merettablazat), és ez alapján válasszon! Amennyiben a kézhezvételnél derül ki, hogy a méret ugyan megfelel a mérettáblázatban található paramétereknek, de egyéb ok miatt mégsem megfelelő, úgy ez esetben a termék csere díja bruttó 300 forint/db, és az oda-vissza szállítás költsége a vevőt terheli. 

Azon termékek esetében, amelyek egyedileg készülnek (egyedi nevet, dátumot, feliratot tartalmaznak), a jogszabályok értelmében (lásd Általános szerződési feltételek) cserére nincs lehetőség. Ez esetben új rendelés leadásával újból el tudjuk küldeni a terméket, a rossz méretet nem kell visszaküldeni.
9 990 Ft
Adatok
Márka:
Mirandum
Várható szállítás:
2023.06.02
Cikkszám:
believe1
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!