Kérdése van? Hívjon minket! +3613009390

Hőre színváltós bögre - a Főnöknek
Hőre színváltós bögre - a Főnöknek
1 990 Ft

Hőre színváltós bögre - a Főnöknek

Készülj fel arra, hogy főnökké változz egy forró ital erejéig ezzel az egyedülálló hőre színváltós bögrével! Kezdetben elegáns, egységes fekete színével tökéletesen beleillik a reggeli rutinba, azonban amint beleöntesz egy forró kávét vagy teát, a bögre átalakul és kibontakozik a benne rejlő titok: egy fehér hátterű "THE BOSS" felirat kerül elő, világosan kiáltva, hogy ki ül a főnöki székben.

Ez a bögre nem csak egy szokványos konyhai eszköz, hanem egy üzenet, egy állítás, amely minden reggel emlékeztet a benned rejlő vezetői képességekre. Tökéletes ajándék lehet a munkahelyi vezetőnek, a családfőnek vagy akár saját magadnak, mint egy kis önbizalom-boost azokra a napokra, amikor extra motivációra van szükség.

Ez a bögre nem csupán a forró italaidat tartja melegen, hanem a szívemet is, minden egyes használattal emlékeztetve, hogy minden benned van, amire szükséged van ahhoz, hogy átvedd az irányítást. Szóval, ne várj tovább, vedd kezedbe a bögrét és vedd kezedbe az irányítást is – Te vagy a főnök!

1 990 Ft
Adatok
Cikkszám:
hore_szinvaltos-fonok
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!