Kérdése van? Hívjon minket! +3613009390

Fürdőszoba szett - manós

Varázsolj karácsonyi hangulatot a fürdőszobádba ezzel a kedves és praktikus fürdőszobai szettel! A szett tartalmaz egy szappanadagolót és egy fogkefetartót, mindegyiket díszítik aranyos karácsonyi manók, akik vidám ünneplésre hívogatnak.

A szappanadagoló sima fehér felületére egy mosolygós manó képe került, aki egy szív alakú vagy csillagos, ünnepi piros sapkát visel, alatta pedig a "Merry Christmas" felirat olvasható angolul, vagy "Boldog Karácsonyt!" magyarul, mellette pedig a fogkefetartón a "Merry" vagy "Boldog" kifejezéssel. A szappanadagoló elegáns fém pumpája nem csak stílusos, hanem garantálja, hogy a szappanadagolás mindig higiénikus és egyszerű legyen.

A fogkefetartó tökéletes párja a szappanadagolónak, és elegendő helyet biztosít a család minden tagjának fogkeféjének. A manó sapkája a fogkefetartón is feltűnik, kiegészítve a karácsonyi üzenetet.

Ez a szett nemcsak praktikus, hanem tökéletes dekorációs elem is a karácsonyi ünnepi időszakra. Ajándékozd magadnak vagy szeretteidnek, hogy a minden napi rutin egy kis ünnepi örömmel kezdődjön az ünnepek alatt!

2 990 Ft
Adatok
Cikkszám:
furdoszobaszett_manos
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!