Kérdése van? Hívjon minket! +3613009390

1 éves születésnapi body kisfiúnak (one)
1 éves születésnapi body kisfiúnak (one)
3 890 Ft

1 éves születésnapi body kisfiúnak (one)

Egyedi születésnapi body a legcsodálatosabb babának, az első születésnapjára. Válassz egyedi bodyjaink közül, vagy kérd akár saját grafikával, ha más elképzelésed van!

Bodyjaink 100% pamut anyagból készülnek, a grafikákat rányomtatjuk az anyagra, amely az anyagot magát színezi meg. Bőrbarát festék, és nem matrica kerül a ruhára!

Ha hosszú ujjú bodyt szeretnél, 500 forintos felárért azt is megrendelheted!

Kérjük, hogy a méretválasztás előtt nézze meg a mérettáblázatot (https://mirandum.hu/merettablazat), és ez alapján válasszon! Amennyiben a kézhezvételnél derül ki, hogy a méret ugyan megfelel a mérettáblázatban található paramétereknek, de egyéb ok miatt mégsem megfelelő, úgy ez esetben a termék csere díja bruttó 300 forint/db, és az oda-vissza szállítás költsége a vevőt terheli. 

Azon termékek esetében, amelyek egyedileg készülnek (egyedi nevet, dátumot, feliratot tartalmaznak), a jogszabályok értelmében (lásd Általános szerződési feltételek) cserére nincs lehetőség. Ez esetben új rendelés leadásával újból el tudjuk küldeni a terméket, a rossz méretet nem kell visszaküldeni.

3 890 Ft
Adatok
Márka:
Mirandum
Várható szállítás:
2024.07.18
Cikkszám:
49870
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!