Foglalja le a gyerekeket a karácsonyi ünnepek alatt ezzel a könyvvel. Az XL-es könyv tele van szórakoztató feladatokkal a gyermekek számára, és egy matricalapot is tartalmaz.
1 990 Ft
Elf kifestőkönyv , Extra Large - matricával
1 990 Ft
Elfes írószer szett 4db-os: vonalzó, ceruza, hegyező, radír
1 490 Ft
Ez az Elf üzenőfal tartós kártyából készült, és bármilyen sima felületre felhelyezhető. Az üzenőfal egy jelölőtollal van kiegészítve, és egy pimasz üzenet írható a táblára, amely könnyen tisztára törölhető.
2 390 Ft
4 darab pimasz karácsonyi manóból álló készlet, pajkos jelek, viccek és trükkök
1 290 Ft
Ez az Elf kötény felnőtteknek való, kinyitott mérete 78 cm x 59 cm.
A kötény filcből készült, és elf stílusban készült, fém övcsattal és piros szalaggal.
A termék méretei: 32 cm x 22 cm x 2,5 cm
1 290 Ft
Ez az elf műhelykulcs tartós fémből készült, arany bevonattal és aranyos elf karakterrel rendelkezik. Minden elf-kulcsot kulcskarika rögzít. A termék méretei: 15 cm x 8 cm x 3 cm
1 290 Ft
Ismered Elf manót, aki folyamatosan valami huncutságot követ el? A csínytevő manók hazánkban még nem annyira divatosak, mint Amerikában, de mivel már annyian kerestétek így szereztünk nektek. Az Elf manók a Télapó segédei, akiket a hálaadás kezdetével leküld a gyerekekhez, hogy tartsák őket szemmel. A gyerekeknek el kell nevezniük a manókat ahhoz, hogy megkapják a varázserejüket, és nem érinthetik meg őket, különben elvesztenék azt. A manók különböző csínyeket eszelnek ki, nappal elbújnak, és...
890 Ft
Ez az Elf jelentés-csomag huszonöt egyéni jelentést tartalmaz, amelyek segítségével a gyermekek karácsonyi viselkedését segíthetik. Mindegyik jelentés 21 cm x 14 cm méretű, és mindenütt elf márkajelzés található.
1 290 Ft
Elf-es karácsonyi fotó kártya 24db/csomag
1 490 Ft
Függő gyermek lefekvés óra állítható mutatókkal.
2 190 Ft