Kérdése van? Hívjon minket! +3613009390

Kismama póló - visszaszámlálás
Kismama póló - visszaszámlálás
5 490 Ft

Kismama póló - visszaszámlálás

Nincs annál nagyobb öröm, minthogy gyermek érkezik a családba! Mondd el és mutasd meg mindenkinek!:) Folyamatosan azt kérdezik, hányadik hétben van? Ezzel egy csapásra megoldódik a dolog! Fogj egy textilfilcet (ha szeretnéd, küldünk neked a póló mellé) és minden héten húzd át azt, amin már túl vagy! Örök emlék lesz:)

Kérjük, hogy a méretválasztás előtt nézze meg a mérettáblázatot (https://mirandum.hu/merettablazat), és ez alapján válasszon! Amennyiben a kézhezvételnél derül ki, hogy a méret ugyan megfelel a mérettáblázatban található paramétereknek, de egyéb ok miatt mégsem megfelelő, úgy ez esetben a termék csere díja bruttó 300 forint/db, és az oda-vissza szállítás költsége a vevőt terheli. 

Azon termékek esetében, amelyek egyedileg készülnek (egyedi nevet, dátumot, feliratot tartalmaznak), a jogszabályok értelmében (lásd Általános szerződési feltételek) cserére nincs lehetőség. Ez esetben új rendelés leadásával újból el tudjuk küldeni a terméket, a rossz méretet nem kell visszaküldeni.
5 490 Ft
Adatok
Márka:
Mirandum
Várható szállítás:
2023.06.04
Cikkszám:
2642
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!