Kérdése van? Hívjon minket! +3613009390

Karácsonyi családi szett - Boldog Karácsonyt!
Karácsonyi családi szett - Boldog Karácsonyt!
11 990 Ft

Karácsonyi családi szett - Boldog Karácsonyt!

Kívánj ebben a pólóban boldog karácsonyt a család minden tagjának. Családi szett, ünnepekre és egyedi alkalmakra. Legyen az egy fotózás, egy születésnapi ajándék, vagy csak egy vicces hétköznapi kedvesség! Egyedi grafikák, ha kéred, névvel, dátummal kiegészítjük neked!

Amennyiben + 1 főt szeretnél kérni, tedd a kosárba az alábbi terméket (ott ad meg a +1 fő méretét): https://mirandum.hu/Csaladi-szett-1-fo-gyerek

Kérjük, hogy a méretválasztás előtt nézze meg a mérettáblázatot (https://mirandum.hu/merettablazat), és ez alapján válasszon! Amennyiben a kézhezvételnél derül ki, hogy a méret ugyan megfelel a mérettáblázatban található paramétereknek, de egyéb ok miatt mégsem megfelelő, úgy ez esetben a termék csere díja bruttó 300 forint/db, és az oda-vissza szállítás költsége a vevőt terheli. 

Azon termékek esetében, amelyek egyedileg készülnek (egyedi nevet, dátumot, feliratot tartalmaznak), a jogszabályok értelmében (lásd Általános szerződési feltételek) cserére nincs lehetőség. Ez esetben új rendelés leadásával újból el tudjuk küldeni a terméket, a rossz méretet nem kell visszaküldeni.
11 990 Ft
Adatok
Márka:
Mirandum
Várható szállítás:
2023.06.06
Cikkszám:
49074
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!