Kérdése van? Hívjon minket! +3613009390

Agrecol karácsonyfa kondícionáló 250 ml
Agrecol karácsonyfa kondícionáló 250 ml
780 Ft

Agrecol karácsonyfa kondícionáló 250 ml

a karácsonyfát a teljes karácsonyi időszakban vonzóvá teszi
támogatja a jó hidratálást
késlelteti a tűk sárgulását és lehullását
a kondicionáló hozzáadásával a víz tovább friss marad

A folyékony karácsonyfa kondicionáló készítmény a kivágott karácsonyfák élettartamának meghosszabbítására. Ezáltal az élő tűlevelű ágakból készült karácsonyfák és nádszálak sokkal tovább maradnak életben, ugyanakkor egészségesnek és frissnek tűnnek. A kondicionáló vizes oldata hosszú ideig megőrzi a kristálytisztát. Gyengéden ápolja a karácsonyfákat, aminek köszönhetően a tűk tovább maradnak a fán. Optimálisan hidratálja a növényeket. A folyékony karácsonyfa kondicionáló vizes oldatként is használható virágszivacsok áztatására.

Tárolás és óvintézkedések:
Az eredeti, szorosan lezárt tartályban, 0°C és 30°C közötti hőmérsékleten tárolandó. Védje a napfénytől. Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó. Gyerekektől távol tartandó. Kerülni kell a készítmény közvetlen szembe jutását. Ne edd meg. Szemszennyeződés esetén azonnal öblítse ki bő vízzel és forduljon orvoshoz. Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz.

Alkalmazási mód
Töltse fel a kupakban lévő adagolót a képen jelölt szintig (harmadik szint), ami 20 ml tápanyagnak felel meg. Hígítsa fel a mért adagot 1/2 liter vízben.
780 Ft
Adatok
Márka:
Agrecol
Várható szállítás:
2022.12.09
Várható szállítási idő (külső raktár esetén):
2022.12.13
Cikkszám:
14993
Tömeg:
1 kg/db
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!