RÓLUNK

Hogy miért vágtunk bele ebbe az egyedi ajándékok készítésébe? Saját tapasztalatunk, hogy sajnos ma a fényképes és egyedi illusztrációval ellátott ajándéktárgyak alacsony minőségben készülnek.

Sok esetben maga a technológia is elavult, matricák kerülnek a pólókra, bodykra, kötényekre, amelyek kényelmetlen viseletet jelentenek, és a tartósságuk is jelentős hiányosságokban szenved.

A grafikák internetről leszedett, sok esetben rossz felbontással rendelkező képek, amelyek egyszeri alkalomra természetesen megfelelnek, de nem jelentenek tartós, kényelmes viseletet, és a lakás díszévé sem válhatnak.

Ezért döntöttünk úgy, hogy időnket és energiánkat most arra fordítjuk, hogy magas minőségű gépekkel, ízléses, egyedi ajándékokat készítsünk.

Legyen szó akár egy születésnapról, egy gyermek születéséről, házassági évfordulóról, vagy egyszerűen csak egy ajándékozásról, nálunk biztosan megtalálja mindenki azt, aminek a másik örül. És nincs jobb ajándék annál, mint amit saját ötlet alapján készítünk.

Ha nem találja meg honlapunkon azt, amit keres, vagy saját ötlete van, írjon nekünk az info@mirandum.hu e-mail címen, és közösen megoldjuk!