RÓLUNK

Cégünk, az SHD Group Kft. közel 10 éve van a piacon. Családi vállalkozásként indultunk, mára több különböző üzletágat működtetünk. A kereskedelem mellett az elmúlt években különösen nagy hangsúlyt fektettünk a szolgáltatásokra is, így 4 évvel ezelőtt indítottuk útjára vállalati tanácsadással, coachinggal, tréningekkel foglalkozó részlegünket (www.shdgroup.hu). Mára – különböző üzletágainkon keresztül – több mint 400 partnerünkkel közösen dolgozunk azon, hogy vásárlóink a lehető legjobb minőségű szolgáltatásokat kapják.

Növekvő partnerszámunk és szélesedő portfóliónk vezetett oda, hogy 2016-tól cégünk emblémázással, céges és privát ajándéktárgyak feliratozásával és készítésével is foglalkozik. Hogy miért vágtunk bele ebbe? Saját tapasztalatunk, hogy sajnos ma a fényképes és egyedi illusztrációval ellátott ajándéktárgyak alacsony minőségben készülnek.

Sok esetben maga a technológia is elavult, matricák kerülnek a pólókra, bodykra, kötényekre, amelyek kényelmetlen viseletet jelentenek, és a tartósságuk is jelentős hiányosságokban szenved.

A grafikák internetről leszedett, sok esetben rossz felbontással rendelkező képek, amelyek egyszeri alkalomra természetesen megfelelnek, de nem jelentenek tartós, kényelmes viseletet, és a lakás díszévé sem válhatnak.

Ezért döntöttünk úgy, hogy időnket és energiánkat most arra fordítjuk, hogy magas minőségű gépekkel, ízléses, egyedi ajándékokat készítsünk.

Legyen szó akár egy születésnapról, egy gyermek születéséről, házassági évfordulóról, vagy egyszerűen csak egy ajándékozásról, nálunk biztosan megtalálja mindenki azt, aminek a másik örül. És nincs jobb ajándék annál, mint amit saját ötlet alapján készítünk.

Ha nem találja meg honlapunkon azt, amit keres, vagy saját ötlete van, írjon nekünk az info@mirandum.hu e-mail címen, és közösen megoldjuk!