Legyen saját csillagtérképetek!

A legszebb pillanatok: amikor megismerkedtetek, összeházasodtatok,  megszületett a gyermeketek, a ballagás, az érettségi, a diploma, az unoka születése. Küldd el nekünk a helyet és az időpontot, és elkészítjük a Ti csillagtérképeteket!

Csillagtérképeink tudományos alapon készülnek. A pontos dátum és helyszín megadását követően egy program jeleníti meg azt a csillagtérképet, amely az adott időben és helyen mutatja a csillagok, csillagképek és égitestek elhelyezkedését. 

A Ti csillagtérképetek csak a tiétek, nem lesz belőle mégegy! Az alábbi grafikák (szövegek, feliratok) csupán minták, a rendelésnél megadhatjátok, mit írjunk rá, szerepelhet rajta idézet, személyes üzenet vagy bármi, amit fontosnak tartotok! Ha pl. a vízfesték hatású (az első csók nevű) plakát tetszik, de azt szeretnétek a gyermeketek születésnapjára, akkor azt rendeljétek meg, és írjátok meg, mi kerüljön rá!

A csillagtérképeket kérhetitek A3-as (297x420 mm) , A4-es (297x210 mm) méretben, képkerettel vagy anélkül is. Amennyiben ettől eltérő méretet szeretnétek, az is megoldható, ennek áráról érdeklődjetek e-mailben!

Elérhetőségeink

2092 Budakeszi
Fő tér 3. 

Telefon/E-mail

+ 36 70 310 0642
info@mirandum.hu

Nyitvatartás

Hétfő – péntek : 8-18