BOrosüveg címkék

Különleges ajándékot szeretnél adni valakinek! Születésnapra, névnapra, valentin napra, karácsonyra, húsvétra, ballagásra, esküvőre, évfordulóra, gyermek érkezésére, bocsánatkérésként, vígasztalásként, egy buli emlékére…és még sorolhatnánk az alkalmakat, amelyekre egy üveg bor vagy pálinka biztosan jó ajándék lesz.

Hogyan tudod még különlegesebbé tenni? Nézd meg egyedi borosüveg címkéinket, vagy küldd el saját elképzelésedet, és elkészítjük neked a tökéletes ajándékot!

kötények

Az ajándékozás nagyon jó dolog, ám sokszor bajban vagyunk, mit is adjunk, ami hasznos, szép, és biztosan örülni fog az, aki kapja.

Kötényeink egész évben emlékeztetik majd a viselőjét arra, kitől kapta! És ha egy kedves, vicces üzenet van rajta, akkor még meg is nevetteti!

hobbihoz, szakmához kapcsolódó pólók

Szeretnél valamilyen különleges ajándékot, de nincs ötleted? Lepd meg az ismerősödet, barátodat, munkatársadat valamivel, ami vicces, kreatív…teszünk javaslatot:)

Mi a hobby-ja? Mi a munkája? Meg is vagyunk. Nézd meg egyedi grafikával ellátott pólóinkat! A jóképű henteshez mit szóltok? Igen, ez már egy saját kérésre készített pólónk. A jóképű könyvelő, bármixer, ingatlanos is egy különleges, kreatív ajándék!

születésnap

Meglepetés születésnapot terveztek? Egy vicces pólóra mindenképpen szükségetek lesz! Legyen kerek évforduló vagy csak a kerek előtti, biztosan találsz olyat, amit hozzá passzol!

Születésnapi pólóink egyedileg készülnek, így nyugodtan küldhetsz nevet, képet vagy bármit, amit rá szeretnél iratni és már nyomtatjuk is!

lány- és legénybúcsús pólók

Lány- és legénybúcsúra készül egy barátnőtök vagy barátotok?Vicces póló nélkül ne induljatok neki a bulinak!

Ha valamilyen más grafikát szeretnétek, természetesen azt is el tudjuk készíteni, a lényeg, hogy az ünnepelt elégedett legyen!

Ha 5 darab felett rendeltek, jelentős kedvezményt adunk! Írjatok e-mailben az info@mirandum.hu címre!

Vicces és állatos pólók

Egy poénos póló mindig jó ajándék! Akár férfinek, akár nőnek készítjük, biztosan célba találtok vele!

Ha van valamilyen ötletetek, küldjétek el, elkészítjük a látványt, és ha tetszik, meg is rendelhetitek!

Állatos pólóinkat mi nagyon szeretjük, ezekből biztosan nem jön szembe az utcán még egy példány!

Elérhetőségeink

2092 Budakeszi
Fő utca 64.

Telefon/E-mail

+ 36 70 310 0642
info@mirandum.hu

Nyitvatartás

Hétfő – péntek : 9-17

Szombat : 9-12

Vasárnap : Zárva