karácsonyi ajándékötleteink

Karácsonyi ajándékokon gondolkozol? Adunk néhány ötletet, amivel biztosan betalálsz! Ízléses, személyre szóló, örök emlékeket készítünk. Ha egyedi dolgot szeretnél, küldj egy e-mailt az info@mirandum.hu címre és grafikusaink megtervezik nektek! Ha az utolsó pillanatra hagyod a rendelést, akkor sem kell aggódnod, akár 24 órán belül nálad lehet a meglepetés!

KARÁCSONYI BODYK

KARÁCSONYI PÁRNÁK

KARÁCSONYI PÓLÓK, CSALÁDI SZETTEK

KARÁCSONYI BÖGRÉK

KARÁCSONYI GÖMBÖK

EGYEDI KÖTÉNYEK KARÁCSONYRA

Karácsonyi Gömb

A karácsonyi ajándékozás nagyon jó dolog, ám sokszor bajban vagyunk, mit is adjunk, ami hasznos, szép, és biztosan örülni fog az, aki kapja.

Karácsonyi gömbjeink örök emlékek lesznek, legyen rajta akár az első közös karácsonyotok vagy az első közös otthonotok évszáma, a gyermeket születési dátuma, vagy bármi más olyan üzenet, ami fontos nektek!

Egyedi párna karácsonyra

Fényképes vagy egyedi feliratos párna szép emlék, és mindig szem előtt van! Magas minőségű vászonpárnáink a hétköznapok részeseive válnak, így emlékeztetve minket arra, kitől is kaptuk ezt a kedves ajándékot! Küldj egy fényképet vagy válassz grafikáink közül, természetesen akár névre szólóan is elkészítjük neked!

Első karácsonyom body

Az első közös karácsonyotok lesz, mint család? Csodálatos és meghitt pillanat lesz. Öltöztessétek a gyerkőcöt is egy emlékezetes ruhába! Nézzétek meg első karácsonyom bodyjainkat, küldjétek el a nevét, és készítünk neki egy nagyon cuki kis ruhát, ami később szép emlék lesz, a fényképeken pedig nagyon jól mutat!

Egyedi bögre karácsonyra

Tudtad, hogy a bögre az egyik legnépszerűbb ajándék? És sejted, hogy miért? Igen, azért mert nap mint nap használjuk, nem felesleges, fontos része a napunknak és ha egyedi üzenettel vagy fényképpel díszítjük, egy nagyon kedves emlék is lehet! Fehér vagy színes belsejű kerámia, gyermekeknek való rózsaszín vagy kék műanyag, de akár a nagyinak egy zománcozott bögrét is választhatsz!

Karácsonyi pólók

Nem csak a gyerkőcöknek lehet menő karácsonyi bodyja, pólója, de apának is! Rendelj barátodnak, férjednek vagy munkatársadnak a karácsonyi pólóink közül, egyedi lesz és biztosan nem jön szembe az utcán!

Gyerekrajzos póló, táska, kötény

Ki ne szeretné gyermekei rajzát? Azokat a különleges figurákat, állatokat, amiket ők készítenek? Mostantól nem kell a fiókban gyűjtened őket! Küldd el nekünk, és rátesszük egy pólóra, táskára, kötényre, termoszra vagy amire csak szeretnéd!

Gyerekek kedvencei – Tűzoltó Sam, Bogyó és Babóca, Jégvarázs

Nálatok is Tűzoltó Sam, Jégvarázs és Bogyó és Babóca a sztár? Adunk néhány ajándékötletet, amivel biztosan nagy örömet tudsz szerezni gyermekednek, unokádnak! És még a neve is rajta lesz, így nincs még egy ugyanolyan, ez biztos!

egyedi ajándéktárgyak

Szeretnél valami igazán különleges ajándékot adni karácsonyra? Nézd meg egyedi ajándéktárgyainkat, gondold ki, mit szeret, akinek szánnád, és mi elkészítjük! Horgászni? Sütni-főzni? Nem akadály, akár a saját nevével, vagy egy személyes üzenettel is elláthatjuk!

Egyedi ajándéktárgyaink – mivel mindegyiket, veletek közösen tervezzük meg – e-mailben rendelhetőek az info@mirandum.hu címen!

Tolltartó

Pénztárca

edényfogó szett

üveg söröskorsó

süteményes doboz

kulacs

egérpad

mobiltok

karácsonyfadísz (csillag)

Karácsonyfadísz (fa)

karácsonyfadísz (szív)

Karácsonyfadísz (harang)

Elérhetőségeink

2092 Budakeszi
Fő utca 64.

Telefon/E-mail

+ 36 70 310 0642
info@mirandum.hu

Nyitvatartás

Hétfő – péntek : 9-17

Szombat : 9-12

Vasárnap : Zárva