Ajándék családtagoknak, barátoknak, gyermekednek, munkatársadnak

Egyedi ajándékot keresel? Segítünk! Póló, párna, body, mobiltok, vászontáska, oldaltáska, laptoptartó, persely, fürdőszobai szett, és még sorolhatnánk.

Legyen szó bármilyen alkalomról (születésnap, névnap, karácsony, baba születése, húsvét, valentin nap, anyák napja, vagy éppen lány- és legénybúcsú, mindenre van ötletünk!

És hogy kinek? Apának, anyának, babának, gyereknek, nagymamának, nagypapának, munkatársnak, ismerősnek, szerelmednek!

kinek?

Babáknak

Baba született a családban? Netán már az első karácsonyt vagy az első születésnapját ünneplitek? Születéses párnáink és takaróink, 1 éves vagyok és első karácsonyom bodyjaink biztosan szép emlékek lesznek!

Gyerekeknek

A hagyományos fehér vagy színes belsejű kerámiabögrék mellett söröskorsók, gyerekeknek kék és rózsaszín belsejű műanyagbögrék és a régi időket idéző zománcozott bögrék is megtalálhatóak nálunk! És hogy mi legyen rajta? Mesehősök, sorozathősök, alkalomhoz illő vicces, poénos grafikák tőlünk vagy az ötlet tőled, a megvalósítás nálunk:)

Családnak

Nézd meg páros és családi szettjeinket, ha fotózásra, születésnapra, valentinnapra vagy csak úgy a hétköznapokra keresel olyan pólókat, amivel büszkén mutathatjátok, Ti összetartoztok!

Anyának, nagymamának

Karácsony, születésnap, anyák napja, névnap…sok olyan alkalom van, amikor meglephetjük édesanyánkat és nagymamánkat egy kedves és egyedi ajándékkal!

Póló, bögre, vászontáska, hímzett gyerekrajz, kötény, konyharuha vagy egy kedves fénykép egy kőlapon is különleges ajándék lehet!

Férfiaknak, Apának

Egy férfinek, vagy épp’ a saját apukánknak nagyon nehéz ajándékot választani. Mindenük megvan, általában megveszik maguknak, amire szükségük van, nincsenek különösebb álmaik, vágyaik.

Egy vicces vagy menő póló vagy egy üveg ital biztosan jó ajándék lesz. Adunk néhány ötletet:)

Barátoknak, munkatársnak, ismerősnek

Születésnapja lesz egy barátodnak? Vagy elmegy egy munkatársad és őt szeretnéd megajándékozni? Esetleg valami vicceset, poénosat keresel karácsonyra?

Nézd meg barátoknak, ismerősöknek, munkatársaknak készített ajándékötleteinket!