Mesehősös bögrék

Ugye mennyire örülne a fiad vagy a lányod, ha kedvenc mesehősével együtt ülhetne a reggelinél is? Válassz mesehősös, névre szóló bögréink közül, és biztosan jobban fog esni a reggeli vagy az esti kakaó is! Ráadásul még a gyerkőc nevét is ráírjuk!

Gyerekkötények

Szeret főzni a fiad vagy a lányod? Szeretne ő is egy kötényt magának? Válassz névre szóló kötényeink közül vagy küldd el, milyet szeretnél! Ez a gyerekkötény nem csak jó ajándék, de szép emlék is lesz!

Óvodás, iskolás letttem pólók

Most kezdi a fiad vagy a lányod az óvodát és az iskolát? Nagy az izgalom ilyenkor a családban. Segítünk, hogy örömmel menjen! Lepd meg egy ilyen óvodás/ iskolás lettem pólóval vagy tornazsákkal, és büszkén fogja viselni! Akár kedvenc mesehősével is elkészítjük, a képzelet szab csak határt!

Szuperhősös kollekció

Rendőr vagy tűzoltó szeretne lenni a gyerkőc? Küldd el nekünk a fényképét, és máris átvarázsoljuk őt annak, amiről álmodik! Lepd meg a névnapjára, születésnapjára, mikulásra, vagy csak úgy!

Névre szóló mikulászsák, bögre vagy póló

Mindjárt itt a mikulás, és már unod a szokásos ajándékokat? Nézd meg névre szóló mikulászsákjainkat bögréinket és pólóinkat, ez biztosan nem a megszokott! Válassz grafikáink közül, küldd el a gyermeked nevét, legyen akár komisz kölyök, akár kedves csemete, és beszélj a mikulással, hogy idén ezt szeretnéd a csizmába tenni!

Elérhetőségeink

2092 Budakeszi
Fő utca 64.

Telefon/E-mail

+ 36 70 310 0642
info@mirandum.hu

Nyitvatartás

Hétfő – péntek : 8-18