KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK

Mindjárt itt a karácsony, és nincs ötleted? Lepd meg gyermekedet vagy párodat egy jó karácsonyi pólóval vagy nézz körül egyedi ajándéktárgyaink között, biztosan találsz olyat, ami igazán tetszeni fog! Egy karácsonyi gömb az első közös karácsonyotok vagy a közös otthonotok emlékére biztosan örök emlék marad!

Ha pólónyomtatás, ne a hagyományos, fóliás, rossz tapintású pólókra gondolj, mi magas minőségű, design termékeket készítünk nektek, grafikusaink pedig bármilyen kérést teljesítenek!

Imádod a nagymamádat és szeretnéd ezt neki is elmondani? Válassz egyedi grafikás párnáink vagy kötényeink között, és mondd el neki – akár a saját szavaiddal -, mennyire szereted! Küldd el e-mailben, hogy hívják és milyen szöveget írjunk a párnára/kötényre/vászontáskára, és már készítjük is!

Szeretnéd a szerelmedet meglepni a kedvenc kutyusotok képével? Egy egyszerű fotó azonban nem mutatja meg, mit is gondoltok? Küldd el a fényképet, válassz ajándéktárgyaink közül, és készítünk egy különleges párnát, órát, kirakót vagy bármilyen más egyedi ajándékot!

 

ELSŐ KARÁCSONYOM BODYK

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK

KARÁCSONYI PÓLÓK, PULÓVEREK