Kérdése van? Hívjon minket! +3613009390

1 és 2 éves születésnapi body saját névvel, adatokkal dínós
1 és 2 éves születésnapi body saját névvel, adatokkal dínós
3 890 Ft 
2 723 Ft

1 és 2 éves születésnapi body saját névvel, adatokkal dínós

Egyedi, különleges születésnapi body, a gyerkőc nevével és mindazzal rajta, amit már ennyi idősen tud! Hány foga van? Mi a kedvenc étele? Kivel szeret játszani? Küldd el nekünk az információkat, elkészítjük a látványtervet, és ha rendben találod, készül az ünnepi body is! Válassz egyedi bodyjaink közül, vagy kérd akár saját grafikával, ha más elképzelésed van!

Bodyjaink 100% pamut anyagból készülnek, a grafikákat rányomtatjuk az anyagra, amely az anyagot magát színezi meg. Bőrbarát festék, és nem matrica kerül a ruhára!

Ha hosszú ujjú bodyt szeretnél, 500 forintos felárért azt is megrendelheted!

Kérjük, hogy a méretválasztás előtt nézze meg a mérettáblázatot (https://mirandum.hu/merettablazat), és ez alapján válasszon! Amennyiben a kézhezvételnél derül ki, hogy a méret ugyan megfelel a mérettáblázatban található paramétereknek, de egyéb ok miatt mégsem megfelelő, úgy ez esetben a termék csere díja bruttó 300 forint/db, és az oda-vissza szállítás költsége a vevőt terheli. 

Azon termékek esetében, amelyek egyedileg készülnek (egyedi nevet, dátumot, feliratot tartalmaznak), a jogszabályok értelmében (lásd Általános szerződési feltételek) cserére nincs lehetőség. Ez esetben új rendelés leadásával újból el tudjuk küldeni a terméket, a rossz méretet nem kell visszaküldeni.
30
Kezdete: 2023.01.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 167 Ft
2 723 Ft
3 890 Ft 
Adatok
Márka:
Mirandum
Várható szállítás:
2023.06.04
Cikkszám:
49710
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!