Ajándékötletek barátoknak, ismerősöknek, munkatársaknak –  karácsonyra, születésnapra, névnapra, lány- és legénybúcsúra

Ajándékot keresel egy barátodnak, munkatársadnak? Van néhány ötletünk!

BOrosüveg címkék

Különleges ajándékot szeretnél adni valakinek! Születésnapra, névnapra, valentin napra, karácsonyra, húsvétra, ballagásra, esküvőre, évfordulóra, gyermek érkezésére, bocsánatkérésként, vígasztalásként, egy buli emlékére…és még sorolhatnánk az alkalmakat, amelyekre egy üveg bor vagy pálinka biztosan jó ajándék lesz.

Hogyan tudod még különlegesebbé tenni? Nézd meg egyedi borosüveg címkéinket, vagy küldd el saját elképzelésedet, és elkészítjük neked a tökéletes ajándékot!

hobbihoz, szakmához kapcsolódó pólók

Szeretnél valamilyen különleges ajándékot, de nincs ötleted? Lepd meg az ismerősödet, barátodat, munkatársadat valamivel, ami vicces, kreatív…teszünk javaslatot:) 

Mi a hobby-ja? Mi a munkája? Meg is vagyunk. Nézd meg egyedi grafikával ellátott pólóinkat! A jóképű henteshez mit szóltok? Igen, ez már egy saját kérésre készített pólónk. A jóképű könyvelő, bármixer, ingatlanos is egy különleges, kreatív ajándék!

születésnap

Meglepetés születésnapot terveztek? Egy vicces pólóra mindenképpen szükségetek lesz! Legyen kerek évforduló vagy csak a kerek előtti, biztosan találsz olyat, amit hozzá passzol!

Születésnapi pólóink egyedileg készülnek, így nyugodtan küldhetsz nevet, képet vagy bármit, amit rá szeretnél iratni és már nyomtatjuk is!

Elérhetőségeink

2092 Budakeszi
Fő utca 64.

Telefon/E-mail

+ 36 70 310 0642
info@mirandum.hu

Nyitvatartás

Hétfő – péntek : 9-17

Szombat : 9-12

Vasárnap : Zárva