Ajándékötlet gyerekeknek – születésnapra, karácsonyra vagy csak úgy

Szeretnél valamilyen különleges ajándékot gyermekednek, de elakadtál? Gondold végig, mit szeret! Bogyó és Babóca? Jégvarázs? Esetleg Tűzoltó Sam? Vagy már nagyobb? Adunk néhány ötletet!

Mesehősös párnák

Bogyó és Babóca, Tűzoltó Sam, Jégvarász, minden mennyiségben…de olyan párna, amin a kedvencek vannak és rajta a saját neve, biztosan nincs mégegy!

Mesehősös bögrék

Ugye mennyire örülne a fiad vagy a lányod, ha kedvenc mesehősével együtt ülhetne a reggelinél is? Válassz mesehősös, névre szóló bögréink közül, és biztosan jobban fog esni a reggeli vagy az esti kakaó is! Ráadásul még a gyerkőc nevét is ráírjuk!

Gyerekkötények

Szeret főzni a fiad vagy a lányod? Szeretne ő is egy kötényt magának? Válassz névre szóló kötényeink közül vagy küldd el, milyet szeretnél! Ez a gyerekkötény nem csak jó ajándék, de szép emlék is lesz!

Óvodás, iskolás letttem pólók

Most kezdi a fiad vagy a lányod az óvodát és az iskolát? Nagy az izgalom ilyenkor a családban. Segítünk, hogy örömmel menjen! Lepd meg egy ilyen óvodás/ iskolás lettem pólóval vagy tornazsákkal, és büszkén fogja viselni! Akár kedvenc mesehősével is elkészítjük, a képzelet szab csak határt!

Unikornis kollekció

Nálatok is unikornis lázban égnek a gyerekek? Ajándékozz nekik unikornisos pólót, táskát, bögrét vagy tolltartót! Adunk néhány ötletet (apának is:)), de természetesen ha saját elképzelésed van, azt is szívesen megvalósítjuk!

Névre szóló mikulászsák, bögre vagy póló

Mindjárt itt a mikulás, és már unod a szokásos ajándékokat? Nézd meg névre szóló mikulászsákjainkat bögréinket és pólóinkat, ez biztosan nem a megszokott! Válassz grafikáink közül, küldd el a gyermeked nevét, legyen akár komisz kölyök, akár kedves csemete, és beszélj a mikulással, hogy idén ezt szeretnéd a csizmába tenni!

Elérhetőségeink

2092 Budakeszi
Fő utca 64.

Telefon/E-mail

+ 36 70 310 0642
info@mirandum.hu

Nyitvatartás

Hétfő – péntek : 9-17

Szombat : 9-12

Vasárnap : Zárva